Teatri kombëtar sjell në skenë 3 kyevepra botërore për sezonin e ri

Teatri kombetar sjell ne skene gjate Sezonit artistik janar-korrik 2011 tre kryevepra boterore. Drejtori I Teatrit kombetar Kritstaq Skrami beri te ditur se drama “Amadeus” e Peter Shaffer do te çele siparin e shfaqjeve duke vazhduar me tej “Shtrigat e Salemit te Artur Miler si dhe tragjedine “Romeo e Zhuljeta” te Shekspirit. Per te gjithe artedashesit premiera e pare do te nise ne daten 24 shkurt ne teatrin kombetare.

Comments are closed.