Home Aktualitet Teza e provimit te lirimit matura 2012 letersia – pergjigjet

Teza e provimit te lirimit matura 2012 letersia – pergjigjet

769
16
Provimi i letersise 2012 pergjigjet e sakta

Behet publike Teza e letersise e cila perfshin testin me 25 pyetje dhe pergjigjet per provimin e lirimit te matures 2012.

Gazetat publikojne skemën e vlerësimit me përgjigjet e sakta për gjimnazet e përgjithshme dhe ato të profilizuara.

Shikoni dhe shkarkoni cilat jane pergjigjet e sakta te tezes se letersise per provimin e lirimit matura 2012.

Kliko tek linku per te pare pergjigjet e provimit te lirimit te lendes se letersise.

Provimi i lirimit me pergjigjet letersia 2012

Pergjigjet e sakta te provimit te lirimit te letersise 2012 mundesohen nga gazeta Panorama online.

Update

Ju mund ti shikoni notat e provimit te letersise 2012 direkt ketu ne  kete link

16 COMMENTS

  1. persh…mund te me thoni se ku mund te dalin notat e provimit te lirimit te letersise dhe ku mund ti gjejme notat ktu ne net ???

  2. ju lutem mund tna thoni se ku gjenden notat e provimit te lirimit ketu ne net……???????????

  3. ua qifsha ropt ne pidh sa dite doni per te nxjerr notat e provimit te letersis se minmatures o pidha ropsh…nonat ku ti keni klysha kurvash

Comments are closed.