Home Rajoni e Bota Tigri vret trajnerin gjatë shfaqjes së cirkut (Video)

Tigri vret trajnerin gjatë shfaqjes së cirkut (Video)

1197
0

tigri vret trajnerin e tij

Tigri kafshon trajnerin e tij drejteperdrejte gjate shfaqes se cirkut.

Nje ngjarje shokuese u shenua gjate kohes qe trajneri po jepte nje shfaqje cirku per femije. Tigri i versulet trajnerit te tij duke e sulmuar dhe kafshuar me pasojea vdekjen e trajnerit.