Tirana, ikën Plaku vjen Abraham

Lajmet për të dyja tratativat konfirmohen edhe nga presidenti i Tiranës, Refik Halili, i cili ka lëshuar pe si në rastin e Plakut dhe të Abrahamit, paçka se ndaj të dy lojtarëve ka pasur rezerva. Sulmuesi është larguar nga Tirana duke mos marrë rrogën e katër muajve, të cilën ai vetë e kishte refuzuar, pra rreth 20 mijë euro. Ndërkohë, mësohet se rreth 10 mijë euro janë paguar nga klubi vlonjat për blerjen e kartonit të tij. Në total, Plaku është larguar nga Tirana për shumën e 30 mijë eurove, e cila qe kërkuar që në nisje të tratativave nga presidenti Halili. Te klubi vlonjat, Plaku do të përfitojë pak a shumë të njëjtën rrogë sikundër merrte te Tirana, pra rreth 5 mijë euro në muaj, paçka se kjo nuk bëhet zyrtarisht e ditur. Trajneri i

Comments are closed.