Topi politikës: Më pak tension dhe më shumë argumenta në 2011

Më shumë mirëkuptim dhe produkt për Shqipërinë dhe shqiptarët. Ky ka qenë urimi që ka bërë kreu i shtetit pas një vizite në shtëpinë e fëmijëve Zyber Hallulli në kryeqytet.

Comments are closed.