Home Aktualitet Torta kuq e zi e e 100 vjetorit te Pavarësisë, 7 km...

Torta kuq e zi e e 100 vjetorit te Pavarësisë, 7 km e gjatë, FOTO

1791
1

Foto nga torta e 100 vjetorit te pavaresise – Torta Kuq e Zi me rastin e 100 vjetorit te pavaresise eshte 7 km e gjate dhe peshon 4 ton me e madhe ne bote.

Pamja e tortës ë pavarësisë është fantastike, e gjitha e kuqe dhe me simbolin e flamurit kuqezi në mes. Është e gjatë 7 km dhe ka një kosto prej 130 milionë lekësh, ndërsa pritet të ndahet në më shumë se 120 mijë porcionesh.


 

 

 

 

 

Momentet mbas ndarjes se tortes

 

 

1 COMMENT

Comments are closed.