Home Si te gatuajme Fjale te Urta Trajtoje gruan si nje sherbyese dhe do te jesh burri i sherbyeses,...

Trajtoje gruan si nje sherbyese dhe do te jesh burri i sherbyeses, trajtoje gruan si nje mbretereshe dhe ti do te jesh mbreti…

297
0