TrustRank, si te rrisim Trust rank-un e një websiti?

Trust rank, Cfare eshte dhe per cfare sherben. Sot Trust rank është një faktor i madh në renditjen e faqeve ne Google.

Ndryshe nga Page rank qe pothuajse  nuk vlen me asgjë. Nëse doni të dini me teper per Page rank bëni një kërkim në www.google.com  

Trust Ranku  është një algoritem i  hartuar dhe zbatuar nga Google të shpërblejë websitet me kualitetit të lartë dhe për të frenuar spam. E aplikuar që nga viti 2005, Trust rank vlereson me teper cilësisë dhe natyren e tematike te një linku se sa fuqine e saj sasiore të PageRank.

Ne prandaj mund të them se të jetë i besueshëm (Trust) për një faqe në internet sot është vendimtare.

Besimi (trust)  kalon me linqet nga nje sit ne nje tjeter dhe gradualisht zvogëlohet si ju lëvizin larg nga Siti i mirë.

Avantazhet e këtij algoritmi janë shumë, të bëjnë të mundur që të pozicionojnë veten edhe faqet e vogla me përmbajtje të mirë.

Si behet për të rritur Trust rank?

Blerje dhe këmbimit lidhje me faqet e Besueshme (ndoshta me faqet që janë pozicionuar mirë për fjalen strategjike)
Lidhje në faqet e Besueshme sipas definicionit (drejtoritë e njohur dhe Portale, Dmoz, Yahoo Dir, etj).
PR7 faqet me PageRank të lartë (indeksi i backlinks dhe pastaj historinë e domain)
Faqet Online për një kohë të gjatë, dhe me një vazhdimësi të përmbajtjes dhe të furnizimit.
Sigurisht, duke punuar në përmbajtjen çdo ditë, shkrim tutorials dhe hap pas hapi mund te ndertoni Trust Webin tuaj
Këshilla per të gjithë për të punuar në faqe me përmbajtje të cilësisë si një mënyrë për të rritur Trust Rank!
Rritja e Trust rank padyshim kërkon investim te vazhduar perderisa blerja e linkeve ne sitet Tust eshte me pagese.

Këtu janë disa vende ku për të blerë dhe për të gjetur linket me  një ofertë të mirë

text-link-ads.com

textlinkbrokers.com

linkadage.com

Comments are closed.