Barsaleta, Udhëtari dhe plaku

Në stacion të autobusve, njëri po e pyet një të moshuar: Sa vjeç je? Plaku: 85. Udhëtari: Me kë do udhëtosh?. Plaku: Me babin. Udhëtari: Pse sa vjeç e ke babin ti? Plaku: 107. Udhëtari: Pse shkoni në Itali ju? Plaku: Martohet gjyshi. Udhëtari: Po pse po martohet ne kete moshe? Plaku: po e martojne prinderit me zor!

3 Comments

  1. Ergistefa says:

    ishte papa po ngiste bicikleten  pa dur. E kap polici dhe i thot 5000 lek gjob Prifti:pse  Polici: sepse nget bicikleten pa dur  Prifti: pse bicikleten time e nget zoti  Polici: ok 10000 lek gjob se jeni 2 veta ne biciklet.

  2. Ergistefa says:

    ishte papa po ngiste bicikleten  pa dur. E kap polici dhe i thot 5000 lek gjob Prifti:pse  Polici: sepse nget bicikleten pa dur  Prifti: pse bicikleten time e nget zoti  Polici: ok 10000 lek gjob se jeni 2 veta ne biciklet.

  3. yllzoni says:

    hahahha