Vdes ne fushe lojtari i Livornos (VIDEO)

Nje ngjarje tronditese ka ndodhur gjate nje ndeshje te serie B ne Itali mes Pescara – Livoro , ku njeri nga lojtaret (Piermario Morosini) ka pesuar arrest kardiak dhe ka nderruar jete ne fushe edhe pas nderhyrjes se shpejte .

Comments are closed.