Home Video lajme Vëzhguesit e PE: Rivotimi në komuna me defekte serioze

Vëzhguesit e PE: Rivotimi në komuna me defekte serioze

237
0

Kritika nga delegacioni monitorues i Parlamentit Europian lidhur me procesin zgjedhor ne Kosove. Delegacioni i kryesuar nga raportuesja e PE-se per Kosoven , Ulrike Lunaçek deklaron se ka vene re defekte serioze dhe vullnet te pamjaftueshem politik per te zhvilluar zgjedhje te mirefillta ne pajtim me standartet nderkombetare duke i bere thirrje KQZ-se qe te perfundoje sa me shpejt te jete e mundur procesin e numerimit te votave.