VIDEO Një boshnjak hiqet si Rambo në internet, arrestohet

Tifozi më i madh i personazhit të njohur të kinemasë, Rambos quhet Nexhat Kličićs dhe jeton në Bosnje. Ky person ka publikuar një video në YouTube të quajtur “Rambo boshnjak, i lindur për Veprim” — në pajmet filmike të të cilit ai përpiqet të imitojë me efekt komik luftëtarin e luajtur në Hollivud nga imadhi Sylvester Stallone. Në dy minuta e gjysmë ai paraqitet i veshur me një brez plumbash duke qëlluar me armë mitrolozë, gjë që nuk ka shpëtuar nga vëmendja e policisë, që mesa duket e ka arrestuar Nexhatin

Comments are closed.