Video te tjera nga demostrata e 21 janarit 2011

Mediat e huaja per demostraten
Foto nga demostrata
Video nga demostrata
Bilanci i demostrates ne Tirane 3 te vdekur 31 civile dhe 27 police ne spitalin ushtarak

No Comments

  1. perparim vulaj says:

    Edi rama duhet te burgoset perjete ai nuk eshte shqipetar por kriminel

  2. cima says:

    shiqone njeriu qe ra ne toke ai tjetri afer tij si veproj, shume qarte shihet njeriu prapa tij dhe levizjet e tij, qe ai ta ket qeluar, video kjart tregon,