Home Video lajme "WazObserver"për Shqipërinë : Afrimi me BE rast i dëshpëruar

"WazObserver"për Shqipërinë : Afrimi me BE rast i dëshpëruar

280
0

Sipas një parashikimi të bërë nga websajti i njohur europian europian “WazObserver” për ballkanin gjatë vitit 2011, thuhet se afrimi i Shqipërisë në Bashkimin Europian duket rast i dëshpëruar për shkak të situatës politike në vend. Për sa i përket bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë ato do të mbahen gjatë vitit 2011 por ato nuk do të sjellin asgjë të rë.