Home Web/Hi-Tech Websiti atdhe.net bllokohet nga organet ligjore

Websiti atdhe.net bllokohet nga organet ligjore

515
0

Websiti atdhe.net me sa duket nuk do te jete me funksional perderisa duket  te jete bllokuar nga organe kompetent ne shtete e bashkuara te amerikes per permbajtje ilegale e cila ka rënë në kundërshtim të ligjit pra ka thyer te drejtat e copiright.

Nje gje e tille ka ndodhur me pare edhe me websitin tjeter me permbajtje te njejte pra kryesisht te ndeshjeve  te futbollit live, www.rojadirecta.org/

Mesazhin qe ndodhet momentalisht ne adresen e tij, mund ta shihni ne figure e cila tregon qarte se nuk behet fjale per nje shaka te rradhes por per nje rast te rende e cila nuk do te kalohet lehte dhe do te jete shembull i hidhur per webmasterat  shqiptar.

Mendohet se websitin athde.net mund ta zevendesoje po i njejti por me emer tjeter domain atdhe.al i cili eshte ne faze pergatitore…/peqini.com/