Home Video lajme Zgjedhjet, Ambasadori i OSBE: Nevojitet kompromis mes palëve

Zgjedhjet, Ambasadori i OSBE: Nevojitet kompromis mes palëve

268
0

Ambasadori i OSBE, Eugen Wollfarth kërkon angazhimin e të gjitha palëve për të arritur në realizimin e zgjedhjeve sa më transparente. “Kur bëhet fjalë për zgjedhje kërkohet një pjesëmarrje nga të gjitha palët dhe vetëm në këtë mënyrë do të mund të kemi një nivel më të lartë transparence.